Percheziții la CJ Ialomița și Hunedoara. Vasile Silvian Ciupercă, de la ialomița, ridicat de DNA

Percheziţii la două Consilii Judeţene din ţară. Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă,

a fost ridicat de procurori şi dus la audieri. Mascaţii au descins, marţi, şi la Consiliul Judeţean Hunedoara.

Procurorii DNA au deschis marţi dimineaţa la Slobozia, de unde l-au ridicat pe Vasile Silvian Ciupercă, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa. Ciupercă este deja anchetat de DNA pentru intervenţii la şeful AFAN în privinţa unei fabrici din Ţăndărei.

Mascaţii au descins, marţi, şi la Consiliul Judeţean Hunedoara. Nu este prima dată când au loc pecheziţii la CJ Hunedoara. La sfârşitul anului trecut, Mircea Moloţ, şeful CJ Hunedoara, şi-a pierdut mandatul şi a ajuns în arest la domiciliu.
Citește și: Laurențiu Nistor-Mircea Moloț. Președintele PSD Hunedoara: Regret ce i se întâmplă

Procurori din cadrul DNA, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014. În cursul zilei de 10 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în județul Hunedoara, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, iar restul domiciliile unor persoane fizice, potrivit unui comunicat emis de DNA.
– See more at: http://www.dcnews.ro/perchezi-ii-la-cj-ialomi-a-i-hunedoara-vasile-silvian-ciuperca-de-la-ialomi-a-ridicat-de-dna_467106.html#sthash.jZn1ZOtQ.dpuf