PLANUL ROŞU A FOST ACTIVAT! ACCIDENT GRAV CU UN MICROBUZ

Traficul rutier a fost blocat în această dimineață pe Drumul Național 2 E, între Fălticeni și Gura Humorului, din cauza unui accident rutier. A fost activat Planul Roșu.
Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate un microbuz și o autoutilitară.
Mai multe echipaje de ambulanță s-au deplasat imediat la fața locului. Conform Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, a fost activat Planul Roșu de intervenție.

Planul Roșu a fost activat

”Au fost înregistrate nouă victime, dintre acestea două au fost găsite decedate. La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de intervenție. La fața locului au fost trimise șapte ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, modulul SMURD, dar și o autospecială de transport victime multiple. Cei șapte răniți au fost transportați la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Suceava, dar și la spitalul din Fălticeni”, a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, pentru DC News.
Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact cine se face vinovat de producerea accidentului. Traficul rutier a fost blocat complet pentru cercetările de la fața locului.