PMP se pregătește de Congres extraordinar

Partidul Elenei Udrea începe să se pregătească pentru un Congres extraordinar.

„Consiliul Executiv Naţional (CEN) al Partidului Mişcarea Populară a discutat în şedinţa de luni, 24 noiembrie, organizarea Congresului extraordinar în perioada următoare, cu scopul de a deschide partidul către membri noi, de a pregăti anul electoral 2016, dar şi de a modifica actualul Statut al formaţiunii politice.

Decizia luată şi care va fi supusă votului la următorul Colegiu Naţional (CN) al PMP este aceea ca, în perioada ianuarie – februarie 2015, alegerile să înceapă de la nivelul organizațiilor județene prin stabilirea noilor Consilii Executive şi apoi să aibă loc Congresul Extraordinar al formaţiunii pentru a decide membrii conducerii naționale. Nu este fixată încă o dată pentru Congres, dar, cel mai probabil, acesta va avea loc în cursul lunii martie 2015.
Citește și: Partidul Elenei Udrea începe să se pregătească pentru un Congres extraordinar.

De asemenea, alegerile Organizaţiei de Tineret a Partidului Mişcarea Populară vor avea loc în a doua jumătate a lunii februarie 2015.

Propunerea privind calendarul alegerilor din PMP a venit din partea preşedintelui formaţiunii, Elena Udrea, şi s-a bucurat de o susţinere unanimă din partea membrilor CEN”, se arată într-un comunicat al PMP.
– See more at: http://www.dcnews.ro/pmp-se-pregate-te-de-congres-extraordinar_460525.html#sthash.PNDKSiXQ.dpuf