Ponta: Circul de la Cotroceni, într-o zonă mai joasă decât a manelelor. USL, mai unit ca niciodată datorită apariției dușmanului comun

Premierul Victor Ponta, invitat la România TV, a explicat mai multe probleme ridicate în timpul vacanței sale. Printre acestea se numără privatizarea CFR Marfă pe masa CSAT, problema președintelui cu bona premierului, comunicatele Administrației Prezidențiale și ce se va întâmpla cu CFR Marfă.
“Am fost în America, un lucru pe care l-am anunțat împreună cu două luni. Am plecat împreună cu cei doi copii și cu Daciana. Nu am citit presa. A fost și bona cu noi, dar să aud că președintele a întrebat de bona copiilor, înseamnă că ori președintele ori bona are o problemă. Este cel puțin ridicol, dacă nu patologic” a povestit premierul.

CFR Marfă pe masa CSAT, circul lui Traian Băsescu

“Eu mă ocup de pâine, domnul Băsescu de circ. Să aştepţi să mă urc în avion, să plec în concediu, ca să faci un CSAT în care să nu discuţi nimic, înseamnă că îţi baţi joc de o instituţie fundamentală a ţării. Să conduci o şedinţă CSAT doar ca să arăţi că am plecat în concediu şi să nu decizi nimic, mi se pare de mintea copiilor”, a explicat premierul.

Cât despre trimiterea propunerii de discutare în CSAT a privatizării CFR Marfă înainte cu o zi de plecarea premierului în vacanță, Victor Ponta a spus: “Minte! Minte!”.

“Noi am cerut ca la prima şedinţă ordinară să fie înscrisă pe lista subiectelor şi privatizarea CFR Marfă”, a subliniat Victor Ponta. El a adăugat “Știu că totul pare ridicol să ai un președinte atât de neserios, dar asta e realitatea”. Premierul spune că atunci când a ajuns în America a aflat că s-a convocat CSAT și a murit de râs.

“Comunicatele Administrației Prezidențiale denotă mitocănie și prostie”

Cât despre Administrația Prezidențială, premierul subliniază: “Eu văd comunicate semnate de Administrația Prezidențiale de o asemenea mitocănie și prostie. Nici măcar un partid de cea mai joasă speţă nu face aşa ceva. Circul ăsta de la Cotroceni ajunge într-o zonă mai joasă decât a manelelor. Nu mai avem un preşedinte sau o Administraţie prezidenţială, ci o gaşcă care luptă pentru doamna Udrea”.

Privatizarea CFR Marfă, în 60 de zile

Premierul a subliniat: “Am semnat forma de publicare a deciziei privind privatizarea CFR Marfă în Monitorul Oficial. De azi în 60 de zile trebuie plătită suma convenită”. Victor Ponta a precizat că propunerea rămâne Ovidiu Silaghi. Dacă președintele o va respinge, va fi făcută o a doua propunere, pe care, potrivit Constituției, trebuie ca Traian Băsescu să o accepte. Premierul a subliniat că “Probabil preşedintele îi face încă un dosar domnului Silaghi în timpul ăsta”.

Un USL mai unit ca niciodată, datorită lui Traian Băsescu

“Astăzi am discutat o mulţime de lucruri cu Crin Antonescu şi am constatat că nimic nu ne uneşte mai tare decât apariţia duşmanului comun. A renăscut Băsescu-Udrea? Veţi vedea un USL mai unit ca niciodată”, a subliniat Victor Ponta.

SURSA:DCNEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *