Premierul Victor Ponta a reiterat că nu va mai candida la nicio funcție publică dacă tronsonul autostrăzii Brașov-Comarnic nu va fi gata până în 2016

„]ntrebaţi-l pe Dan Şova de câte ori pe zi discut cu el despre această autostradă, aducându-i aminte că mi-am asumat o mare responsabilitate”, a mai spus premierul.

Victor Ponta a mai adăugat că important este ca România să aibă infrastructură și să demonstreze că România poate face 50 de kilometri de autostradă.

„Eu vreau să vă spun un lucru: cred că miza nu este până la urmă la ce mai candidez eu în 2016. Miza este de a demonstra că în România putem face 50 de kilometri de autostradă, într-adevăr în zona cea mai circulată din România, pentru că toată lumea vorbeşte despre autostrăzi şi nimeni nu a reuşit să le facă. Dacă noi reuşim – şi aici Dan Şova are un rol esenţial şi presiunea din partea mea şi negocierile interminabile -, dacă reuşim acest lucru, cred că va fi bine pentru România, că, până la urmă, unde candidez sau nu mai candidez eu în 2016 e chiar secundar faţă de necesitatea de a avea infrastructură în România. Însă, toată lumea ne-a spus – şi întrebaţi-l şi pe Dan Şova – cum nu se pot face autostrăzi, or, eu şi cu el – acum, uite, suntem doi care vrem să demonstrăm că se pot face – şi e un pariu uriaş, extrem de uriaş”, a mai punctat premierul.

sursa –EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *