Prietena Elenei Udrea amenință cu DEZVĂLUIRI despre personajul-cheie din Dosarul Microsoft

Elena Udrea a fost înfundată, în ”Dosarul Microsoft” de Dinu Pescariu,

unul dintre persoanajele-cheie care au ”ciripit” la DNA. Mâna dreptă a Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, susține că deține informații despre Dinu Pescariu și le va da publicității cât de curând.

”Elena, nu esti singura! Justitie pana la capat!

Ieri, Romania a ramas in stand by toata ziua. Dupa mai bine de 10 ore, Elena a iesit de la audieri asa cum mi-am imaginat. Zambitoare si demna,rostind fraza ce va ramane in istorie: ,, Poti pune catuse Elenei Udrea, nu si adevarului”! Atunci cand i-am vazut mainile, am simtit cum inima imi bate mai repede si sufletul mi se urca fix in gat. Am sperat pana in ultima secunda sa nu vad asta, dar…Sunt convinsa insa, ca nu multi oameni s-au bucurat sa o vada asa. Cei care au simtit fericirea si au savurat momentul, sunt probabil cei care formeaza acea extrema marunta,otravita de ura si invidia pe care nu au ezitat sa le arunce imediat in spatiul public.

Tocmai de aceea, refuz sa postez o poza cu Elena in catuse.

Nu am vorbit despre Pescariu pana acum, insa o voi face. A fost colegul meu, odata, poate chiar si prieten. Am practicat amandoi acelasi sport al fair play ului, tenis. Insa el nu a invatat nimic din tot ceea ce iti poate oferi acest sport minunat,pentru ca a ramas un om mic, un las,cu un caracter marunt. Si tu vei ramane in istorie, Dinutu, ca tradator si turnator. Asa ca pot spune fara nicio retinere: Sa-ti fie rusine, Dinu Pescariu!!! Si tie si tuturor celor care au beneficiat de prietenia si increderea Elenei. Si inca ceva! Sa uiti ca ai fost odata si prietenul meu!”, susține Ruxandra Dragomir, pe pagina personală de Facebook.