Producătorul Cosmin Silistraru a demisionat de la Realitatea TV

Producătorul Cosmin Silistraru a demisionat de la Realitatea TV după ce,

la sfârșit de an, circa 30 de colegi au aflat că nu mai fac parte din echipa postului doar după ce și-au consultat conturile bancare în care n-au primit nimic.

Postul numără de la 1 ianuarie cu circa 30 de angajați mai puțin. Aceștia nu și-au mai primit banii pe 31 decembrie, precum restul colegilor, și astfel au aflat că le-au încetat contractele cu Realitatea TV, după cum v-a informat ReporterVirtual.ro.

Cosmin Silistraru, care a fost la un moment dat și producătorul lui Rareș Bogdan, acum Director general al Realitatea TV, a scris pe contul său de facebook:

cosmin silistraruTocmai am aflat: un coleg a fost dat afară, fără să îi spună nimeni nimic. S-a dus să întrebe de ce nu i-a intrat salariul de ieri. A… aflat. Nu mai e colegul nostru. Cu banii, mai vedem. Deşi experienţa ultimilor ani la Realitatea TV îmi spune că nu o să-i vadă. Nici o organizaţie nu-l va proteja, pentru că singurele sindicate care ar fi putut face asta îi protejau pe patroni, nu pe angajaţi.
LATER EDIT De ieri, cînd am scris asta, alţi foşti colegi au primit aceeaşi veste. Nu înţeleg pe ce principii s-au făcut alegerile, parcă a aruncat cineva bileţele cu nume într-o căciulă ponosită şi le-a scos la întîmplare. Între oamenii daţi afară şi care nu-şi vor primi nici banii este cel puţin unul care a început la Realitatea în 2001. „Sînt mulţi ani, nu?” mă întreabă el cu un zîmbet amar…

(…) Un coleg a venit azi la mine şi mi-a strîns mîna, după ce am scris ieri rîndurile de mai jos: „Felicitări pentru verticalitatea pe care eu nu o am.” Nu e verticalitate, nici curaj. Dacă era aşa ceva, am fi făcut ceva împreună de mult timp.

O posibilă destinație pentru Cosmin Silistraru este TVR.

Cosmin Silistraru este soțul Ioanei Molla, fostă realizatoare Realitatea TV, care a părăsit postul de știri pentru a pleca la radio RFI.