Putea fi una dintre vedetele WNBA, dar a refuzat. Ce carieră a îmbrăţişat cea mai înaltă adolescentă din lume

Elisany da Cruz Silva este cea mai înaltă adolescentă din lume, la 18 ani ea măsurând 208 cm înălţime. Deşi a refuzat o carieră în baschetul profesionist, braziliencei şansa i-a surât: va deveni topmodel.
Înălţimea ei neobişnuită poate fi considerată de mulţi un handicap major, însă lui Elisany uşile i se deschid neaşteptat de uşor. Astfel, potrivit viralnova.com, tânăra de 18 ani a fost aleasă să reprezinte imaginea uneia dintre cele mai cunoscute firme de modele din „ţara cafelei”. Potrivit sursei citate, primul pictorial în care va fi protagonistă va ieşi pe piaţă în scurt timp şi o va înfăţişa pe Elisany în rochie de mireasă.

A devenit celebră în întreaga lume datorită relaţiei

Dragostea nu ţine cont de aspectul fizic. Cel puţin acesta pare a fi motto-ul după care se ghidează Elisany da Cruz Silva, una dintre cele mai cunoscute adolescente din lume. În 2010, pe când avea doar 14 ani, brazilianca a devenit celebră în întreaga lume din cauza înălţimii pe care o avea: 206 cm. Echipele mari din WNBA s-au grăbit să o curteze pe tânăra care promitea să devină una dintre cele mai bune baschetbaliste din lume, însă aceasta a refuzat.

Elisany suferă de gigantism, dar, din fericire în ultima perioadă nu a mai luat în înălţime, asta şi datorită unei intervenţii chirurgicale care i-a înlăturat malformaţia care genera creşterea. Chiar şi aşa, în Brazilia ea este o celebritate şi nu mică le-a fost mirarea paparazzilor sud-americani să constate că adolescenta are un prieten cu mai bine de 40 de centimetri mai mic. E adevărat, probabil că i-ar fi fost greu să găsească un partener pe măsura ei, însă diferenţa de înălţime a fost atât de surprinzătoare încât, în urmă cu un an, imaginile cu cei doi au făcut înconjurul lumii.

Francinaldo, în vărstă de 22 de ani, are doar 164 cm înălţime, însă acest lucru nu l-a împiedicat să îi intre în graţii lui Elisany. „M-a uimit personalitatea lui. Singurul inconvenient este atunci când ne ţinem de mână. Cei care ne văd din spate sunt surprinşi să constate că formăm un cuplu, cred mai degrabă că am ieşit cu fratele mai mic la plimbare”, spunea, la momentul respectiv, tănăra din Brazilia.


sursa: prosport.ro