Rasturnare de situatie! Bianca Dragusanu NU mai vrea sa ii faca un copil lui Slav! Motivul e incredibil

Dupa ce a anuntat cu surle si trambite ca vrea sa devina mama cat mai curand si, mai ales, dupa ce a lasat sa se creada ca ar fi insarcinata, Bianca Dragusanu s-a razgandit. Il lasa deoparte pe Slav si… isi vede de afaceri.

Bianca Dragusanu s-a gandit ca, cel mai bine pentru o perioada, ar fi sa nu se mai ocupe de conceperea unui copil. Blondina lasa deoparte aceste planuri si se va concentra pe… afacerile sale! Asta dupa ce, timp de doua luni, a creat o adevarata isterie pe seama acestui subiect.
„Copilul va veni cand o sa vrea Dumnezeu. Chiar daca imi doresc, un bebelus nu e prioritate pentru mine!”, a declarat Bianca pentru o emisiune TV.
“E o surpriză. N-am sa va spun voua. Ziua nuntii a fost agitata, extrem de agitata. Cine spune ca se distreaza in ziua nuntii… (…) Nu e timpul pentru vacante, pentru ca noi avem o afacere in care noi am investit destul de mult si vreau sa ma ocup de asta. Nu ne facem planuri. E suficient ce se intampla, ca suntem bine si ca suntem parteneri de afaceri”, a mai spus Bianca.
sursa: