RECONSTITUIRE LA CARACAL. LOCALNICII AU SĂRIT SĂ-L ATACE PE GHEORGHE DINCĂ

Gheorghe Dincă a fost adus astăzi la Caracal pentru reconstituire. De acolo a plecat pe teren împreună cu anchetatorii. Localnicii au sărit să-l atace și l-au înjurat când l-au văzut.
Mai mulți localnici din comuna Dobrosloveni au sărit să îl atace pe Gheorghe Dincă. Mai mult, aceștia l-au înjurat și au urlat la el. Mascații au intervenit pentru a-i ține pe oameni departe de suspect.
Conform România TV, femei trecute de vârsta de 60 de ani au încercat să ajungă la mașina în care se afla Gheorghe Dincă. De asemenea, oameni cu lacrimi în ochi le cereau oamenilor legii să le dea lămuriri cu privire la ancheta în curs.
”I-aș spune să se roage la Dumnezeu să îl ierte și să nu ajungă în iad”, susține unul dintre localnici în direct la Rmânia TV.
”Niciodată nu se va afla ce a făcut. Și familia e implicată. El are băieții lui”, a mai susținut o femeie revoltată.
”Avea o figură foarte schimbată. Când te urcai la el în mașină se uita foarte urât. Eu am mers cu el în mașină, dar niciodată singură. Mergeam câte patru-cinci”, a precizat o femeie.

Gheorghe Dincă, adus la Caracal pentru reconstituire

Gheorghe Dincă a fost adus astăzi la Caracal, dar și în alte localități pentru a se face o reconstituire a traseelor pe care acesta le-a parcurs.
Ar urma o reconstituire parțială, a momentelor cu privire la care ar exista dubii sau semne de întrebare.
Potrivit lui Tonel Pop, astăzi va fi reconstituit momentul uciderii Alexandrei, iar mâine cazul Luizei Melencu.