ROMÂNIA A FĂCUT SENZAŢIE ÎN PRESA INTERNAŢIONALĂ DUPĂ VICTORIA DIN FED CUP! SITE-UL WTA NU A LĂSAT NICI EL PERFORMANŢA NAŢIONALEI SĂ TREACĂ NEOBSERVATĂ

Presa internaţională a avut cuvinte de laudă la adresa reprezentativei de tenis feminin a României, după victoria de senzaţie în faţa Cehiei, din Fed Cup. Marile publicaţii nu s-au sfiit să laude întreaga echipă, dar cele mai multe felicitări le-a primit cuplul de dublu Niculescu/ Begu, conform Mediafax.
”România se califică în semifinale după un meci pe muchie de cuţit contra deţinătoarei trofeului, Cehia”, a notat BBC Sport, în timp ce First Sport a titrat: ”Irina Begu şi Monica Niculescu au trecut de învingătoarele de la Wimbledon şi Roland Garros, într-un meci maraton”.
Alte titluri:
”România învinge deţinătoarea trofeului Cehia”- HT Sports.
”Naţionala României trece de Cehia şi se califică în semifinalele Fed Cup” – TOI Sports News.
Site-ul WTA nu a lăsat nici el ca performanţa naţionalei noastre să treacă neobservată. A lăudat-o pe Simona Halep pentru victoria spectaculoasă împotriva Pliskovei, dar apreciază că surpriza a venit în meciul de dublu, menţionând că ”Niculescu şi Begu au obţinut o victorie uriaşă”.