S-a lamurit misterul care plutea in jurul celui mai sangeros ucigas din Romania! Am intrat in posesia unui act-bomba

Moartea celui mai odios criminal din istoria Romaniei a ridicat multe semne de intrebare. Pana si fratele lui a avut indoieli ca Ion Ramaru a fost executat. CANCAN.ro are, insa, dovada, ca temutul ucigas a fost impuscat in 1971.

La 43 de ani de la moartea lui Ion Ramaru, ucigasul care a ingrozit o tara intreaga cu crimele sale sangeroase, fratele acestuia a lansat o ipoteza controversata, alimentata si de zvonuri. Acum o luna, George Ciocan, care si-a schimbat numele de familie tocmai pentru a nu fi asociat cu fratele lui, a declarat pentru CANCAN.ro ca a avut dintotdeauna indoieli ca acesta ar fi fost impuscat in Penitenciarul Jilava. A trait ani de zile cu senzatia ca Ion Ramaru traieste!
“Eu am avut convingerea, o perioada, ca fratele meu traieste, si ca nu a fost omorat, ci a fost vandut in afara tarii! Dar indiferent ce s-a intamplat cu el, avem dreptul sa stim unde este ingropat”, a declarat atunci George Ciocan, care a si facut demersuri legale pentru a afla adevarul despre fratele sau.
CANCAN.ro a intrat in posesia unui document care nu mai lasa loc de interpretari. Este vorba despre fisa matricola penala a detinutului Ion Ramaru. Actul oficial este dovada incontestabila ca Ion Ramaru, care a socat la inceputul anilor ’70 intreaga Romanie cu crimele sale oribile, a fost executat la data de 23 octombrie 1971.
Este vorba despre un document eliberat de Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) si intocmit la acea vreme de Penitenciarul Jilava. Chiar daca moartea lui Ion Ramaru este acum o certitudine, nimeni nu stie unde a fost ingropat cadavrul acestuia. ANP a eliberat si un alt act in care se specifica faptul ca Peniteciarul Jilava nu detine documente de arhiva despre inhumarea lui Ion Ramaru.
Asadar, locul in care se afla osemintele acestuia ramane in continuare un mister. George Ciocan nu va avea, insa, liniste pana cand nu va afla unde poate sa-i aprinda o lumanare fratelui sau. Pentru ca autoritatile nu pot face lumina in acest caz, el a dat statul in judecata, cerand despagubiri de 200.000 de euro. Avocatul Artin Sarchizian apara in instanta interesele lui George Ciocan.
61488620
sursa: cancan.ro