SCANDAL DE PROPORŢII ÎN PARLAMENT: OPOZIŢIA FORŢEAZĂ SCHIMBAREA LUI LIVIU DRAGNEA ŞI A LUI FLORIN IORDACHE

PSD și ALDE au pierdut majoritatea în Camera Deputaților, iar opoziția forțează schimbarea din funcție a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și cea a vicepreședintelui Florin Iordache. În urma unor discuții tensionate, PSD și ALDE au respins solicitarea opoziției.
PNL a solicitat, prin vocea liderului de grup, introducerea pe ordinea de zi a cererii de revocare din funcții pentru Liviu Dragnea și Florin Iordache.
Președintele de ședință, Florin Iordache s-a opus acestei solicitări, ca urmare a unei ședințe a liderilor de grup. El a explicat că pentru a introduce un punct nou pe ordinea de zi este nevoie de un vot unanim al liderilor de grup. În acest caz, trei lideri de grup se opun propunerii PNL.
”Oricum nu voi supune votului solicitările dumneavoastră, din moment ce sunt neregulamentare”, a spus Florin Iordache.
În replică, cei de la PNL i-au solicitat lui Florin Iordache să se retragă de la conducerea ședinței, pentru că este vizat de o procedură de revocare. Iordache a refuzat și a explicat că procedura de revocare a fost inițiată neregulamentar.
UPDATE: Opoziția bate cu palmele în masă de fiecare dată când vorbește Florin Iordache.
UPDATE: Deputatul PNL, Tinel Gheorhe, i-a cerut lui Florin Iordache să demisioneze, după gesturile obscene din urmă cu două săptămâni. ”Dați-vă demisia! Ar fi un gest de normalitate și de respect pentru Parlamentul României! (…) A mai fost cineva care în urmă cu câțiva ani cerea să i se numere ouăle de la această tribună și știți cum a ajuns”.