Scolicitare către Viorica Dăncilă și Gabriela Firea! Este cerută demiterea viceprimarului Capitalei: ‘Dacă nu le deranjează înseamnă că susțin comportamentul’

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, cere demiterea viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu. El face această solicitare către Partidul Social Democrat și către primarul Capitalei, Gabriela Firea. Goțiu are această atitudine după ședința Consiliului General al Municipiului București.

„Josnic! Viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a depășit o nouă limită a nesimțirii: a jignit-o, ieri, în ședința Consiliului General al Municipiului București, pe colega noastră Ana Ciceală, pe motiv că… e însărcinată. ‘Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură‘ i-a ‘transmis’ Bădulescu colegei noastre, ca ‘argument‘, în plină ședință a Consiliulu. Da, e același Bădulescu care îi tratează pe colegii noștri și alți consilieri cu ‘javre‘, ‘fraieri‘, ‘bulangii‘ şi ‘animale‘. Eu le solicit d-nelor Firea și Dăncilă, cele care pozează în marile ‘emancipate’ ale politicii autohtone, să-l înlăture pe Bădulescu din funcția de viceprimar și să-l excludă din PSD. Pentru că dacă nu le deranjează aceste afirmații făcute de colegul lor de partid, înseamnă că susțin asemenea comportamente la adresa femeilor care se implică în politică sau în alte domenii”, a precizat parlamentarul USR, Mihai Goțiu.