SE ANUNŢĂ UN MECI AGRESIV LA AUSTRALIAN OPEN! UNUL DINTRE CEI MAI TITRAŢI ANTRENORI, DESPRE ŞANSELE LUI HALEP: ‘SIMONA NU ŞI-A GĂSIT RITMUL’

Sever Dron, unul dintre cei mai titraţi antrenori din tenisul românesc, pregătind inclusiv naţionala de Fed Cup în 2011 şi 2012, a vorbit pentru ProSport despre şansele Simonei Halep la Australian Open, acolo unde în primul tur o va întâlni pe Kaia Kanepi.
„E un meci greu din nou, în situaţia actuală, fiindcă Simona nu şi-a găsit ritmul. E foarte greu cu Kanepi pentru că e o jucătoare agresivă, care serveşte foarte bine. Asta e viaţa, în tenis nu poţi să scapi de adversare foarte bune. Deci, Simona trebuie să-şi găsească ritmul. Eu am încredere în ea”, a spus Sever Dron pentru ProSport, conform Mediafax.
Apoi, a continuat: „E greu să reintre în formă, dar e normal după trei luni de pauză, nu a reuşit nimeni să revină atât de repede după ce a avut probleme de sănătate…Să vedem ce se întâmplă şi cu Serena, că e printre favorite, dar nici ea nu mai luptă atât de mult…”.
„Cred că trebuie să avem încredere în ea! A ajuns numărul unu mondial. E o situaţie diferită acum (n.red. – nu are antrenor), în care sper să se descurce şi să ne surprindă din nou cu lucruri bune…poate chiar acum, la Australian Open, unde toată lumea o aşteaptă la cotitură”, a concluzionat acesta.