SENZAŢIONAL! EXCLUSIVITATE! O ŞTIRE PE CARE NU O ŞTIE NIMENI: CORNELIU VADIM TUDOR S-A ALIAT CU… UDMR!

Ei, ce săriţi aşa, cu disperare? *După toate alianţele care s-au făcut în România, doar Vadim cu ungurii au mai rămas!…

POLITICA ROMÂNEASCĂ- NU BORDEL, CI CLUB DE… SWINGERI!
Într-adevăr, într-un oftat, într-o supărare unul dintre politicienii români a rostit aceste cuvinte: „Politica românească este un bordel!”, în continuitatea altei maxime de circulaţie populară- „Politica-i o curvă!”.
Noi credem că sunt nişte mici diferenţe deoarece curva are tariful afişat şi nu te păcăleşte că îţi va arăta luna de pe cer, îţi spune exact ce îţi arată şi îţi arată! Politicienii îţi iau banii, dar îţi bagă în cap tot felul de prostii, iar când îi întrebi de ce nu fac ceea ce au promis, răspunsul este aproape firesc: „Ei, alea erau vorbe din campanie!”. Adică în campanie se poate spune aproape orice, nu-i aşa?!…
Aşa că nu BORDEL credem că este termenul cel mai potrivit, ci… CLUB DE SWINGERI! Pentru cei mai puţin informaţi, swingeri sunt ăia care se întâlnesc perechi cu perechi şi se împerechează care cu care! Exact ca partidele româneşti!

PĂI, CINE CU CINE NU S-A ALIAT, PÂNĂ ACUM?!…
Dacă privim evoluţia alianţelor politice ale României din ultimii 25 de ani vom constata că nimic nu lipseşte. Socialiştii au guvernat cu liberalii, chiar cu democrat-liberalii, cu popularii… Popularii cu liberalii… Popularii cu social-democraţii… Desigur, maghiarii peste tot! Iar în ultima vreme (să vezi supărare!) până şi Victor Viorel Ponta s-a aliat cu Dan Diaconescu! Cei care ţipă, aproape cu disperare- „Cum e posibil aşa ceva?!”- trec, cu nonşalanţă, peste realitatea că aceasta este ultima alianţă ciudată, pentru că, altfel, toate celelalte s-au realizat! În acest context, de ce ne-am mai mira dacă Vadim Tudor ar da mâna cu UDMR-ul?! Desigur, cine ştie cunoaşte- s-a făcut tot ceea ce trebuia pentru ca Vadim Tudor să fie scos, definitiv, din circuit, astfel că nici măcar nu mai este nevoie de o alianţă a sa, pentru că s-a rezolvat şi cu asta!

URMAŞII LUI ŞTEFAN… IANCU… ATTILA!
Într-un dialog peste timp, la care am putut fi martori am aflat informaţii pe care, cu siguranţă, vreţi să le ştiţi. Astfel, au fost întrebate spiritele unor mari conducători, din trecut, după cum urmează:
*ŞTEFANE, CE MAI FAC URMAŞII TĂI?!…
-Rău… Urmaşii urmaşilor mei sunt unii în Rusia… Alţii- în Spania… Alţii- prin Anglia…
*IANCULE, MĂRIA TA, CE MAI FAC URMAŞII TĂI?
-Şi bine… Şi rău… Unii sunt prin Italia… Alţii, prin Germania… Alţii se chinuie de la o zi la alta!…
*ATTILA, CE FAC URMAŞII TĂI DIN ROMÂNIA?
-Bine, foarte bine! Unii- sunt în Senat… Alţii- în Camera Deputaţilor… Iar restul, la guvernare!…