Sharon Stone, ce te-ai urâţit! Diva de altă dată e istorie

Ieri o divă, azi o băbuţă simpatică! Sharon Stone a ajuns să îşi arate vârsta de 56 de ani. Paparazzi au surprins-o pe actriţa din „Instinct primar” în cea mai urâtă zi din viaţa ei.

A fost un an greu pentru Sharon Stone. Doar aşa se explică transformarea şocantă de pe chipul actriţei de 56 de ani. Atacul cerebral suferit în primăvară pare s-o fi dărâmat definitiv pe actriţă. În urmă cu numai doi ani, când a fost în România împreună cu Andy Garcia, Sharon încă mai întorcea capetele bărbaţilor pe stradă şi îi făcea pe mulţi să suspine.
Dacă în luna mai, machiajul a salvat-o la Festivalul de Film de la Cannes când a afişat acelaşi chip feciorelnic care a consacrat-o, iată că zilele trecute a fost cât pe ce să le producă un infarct paparazzilor care au surprins-o la un salon de pedichiură din Beverly Hills. Chipul brăzdat de riduri, pielea zbârcită şi cutele de pe gât i-au făcut pe mulţi să se întrebe dacă „bătrânica” din faţa lor e chiar Sharon Stone.

A renunţat la carieră
Sharon Stone mărturisea recent că abia îşi găseşte timp de întâlniri ca să se dedice mai mult familiei. Rolurile din filmele “Total Recall” (1990), “Instinct primar” (1992), “Mai iute ca moartea” (1995) sau „Casino” (1995) i-au adus o avere frumuşică de 55 de milioane de dolari, pe care actriţa o va lăsa celor trei fii adoptaţi, Roan, de 13 ani, Laird, de 8 ani, şi Quinn, de 7 ani. Blondina a fost căsătorită cu producătorul Michael Greenburg (între 1984-1990) şi cu jurnalistul Phil Bronstein (între 1998-2004).
sursa: