Spovedania fostei purtătoare de cuvânt a lui Iohannis, după plecarea din funcţie: „Mă felicit că nu mai am televizor de 8 ani şi nici nu-i duc dorul”

”’Am fost la ţară, la un unchi de-al tatei’, îmi povesteşte un prieten.

‘Trăieşte ca vai de lume, într-o dezordine şi mizerie îngrozitoare, bea de stinge, dar ştii ce? Are în casă vreo trei televizoare: în camera în care doarme, la bucătărie şi în sufragerie. Merg încontinuu, pe canale diferite’. Când aud poveşti din astea, mă felicit că nu mai am televizor de 8 ani şi nici nu-i duc dorul. Ce-ar fi să iniţiem o campanie Facebook împotriva colectivizării minţii, care să se cheme simplu ‘Fără televizor’ şi cei care se mai uită încă la televizor să-şi reducă la jumătate timpul dedicat acestei activităţi? Ce ziceţi?”, a scris pe Facebook Tatiana Niculescu-Bran, a cărei principală atribuţie era, până de curând, comunicarea cu presa, din calitatea de purtător de cuvânt.

Ulterior, Tatiana Niculescu-Bran a precizat în comentariile de la postare că aceasta se referă la ”micile şi multele noastre televiziuni aflate pe marginea prăpastiei financiare”.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial Tatiana Niculescu Bran, după ce aceasta a anunţat, marţi, că s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al şefului statului.