„STRUCTUR’LE” AU ÎNVINS DIN NOU! DEBARCAREA LUI CRIN- NICI O LOVITURĂ DE TEATRU !

IAR AM AVUT DREPTATE!
CE SCRIA „JURNALUL DE CĂLĂRAŞI” CU 24 DE ORE ÎNAINTE DE RENUNŢAREA LUI CRIN ANTONESCU!

Într-adevăr, „Jurnalul de Călăraşi” avea, de mai multă vreme, pregătit acest material, iar el şi-a făcut locul pentru tipar exact în ziua de vineri, pentru ediţia de luni. Între momentul intrării în tipar al articolului şi declaraţia lui Crin Antonescu trecând doar 24 de ore. Iată ce scria „Jurnalul”:
ZICE LUMEA!… PE CRIN NU-L AGREEAZĂ… „STRUCTUR’LE“!
Astfel se explică întregul eşafodaj menit a-l scoate din jocul pentru prezidenţiale pe Antonescu! *Acţiune la care marşează atât Serviciile Secrete (văzute sau… neştiute!), dar şi televiziunile de ştiri (fiecare pe unitatea sa!) *Se spune că acţiunea de a face campanie „door to door”, de la om la om, din sat în sat şi din oraş în oraş a dat peste cap planurile de discreditare ale Serviciilor! *Care anunţă, aproape în fiecare zi, câte o „nouă mârşăvie” a liderului liberalilor! *Toată lumea a aşteptat rezultatele europarlamentarelor ca să vadă dacă „Structur’le” (citat din preşedintele Băsescu, mare expert în „structur’” şi… strugur) se vor concretiza, ori ba! *Noi, ca de obicei, în toate alegerile, facem analize şi studii… pe banii altora! *Acum, după ce s-au finalizat alegerile, vom trage şi noi nişte concluzii! *De la Servicii… „Structur’le” şi, bineînţeles… informatorii Poliţiei!
Lucrurile s-au precipitat cu o viteză ameţitoare, astfel că sâmbătă, la prânz, s-a anunţat marea retragere a lui Antonescu!

CRIN NU A DECLARAT, PRECUM EMIL CONSTANTINESCU: „M-AU ÎNVINS SERVICIILE!”, DEŞI, ÎN REALITATE, L-AU ÎNVINS!
Într-adevăr, această retragere a generat foarte multe semne de întrebare, dar şi mai multe comentarii. Pentru că au reapărut, din nou, în zona de interes public lucrurile importante pe care nu doar noi le-am prezentat privind influenţele feţelor neştiute asupra politicii contemporane. Vă amintiţi, cu siguranţă declaraţia fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu, atunci când a renunţat să mai candideze şi când a rostit celebra formulă: „M-au învins Serviciile!”. De data aceasta, Crin Antonescu nu a mai spus-o direct, dar mesajul său a fost unul direct: “Nu pot să nu ţin cont de toate aceste lucruri. Ştiu că oamenii politici adevăraţi sunt cei care schimbă sondajele, nu sondajele schimbă oameni politici adevăraţi. (…) Am tot ce e necesar pentru această luptă, nu am timp să demontez fixaţii, să vindec resentimente, să lărgesc orizontul unor mărginiri. Conştient că este întru totul urgent ca efortul de unificare a dreptei să facă paşi cât mai concreţi înainte, că este absolut urgent ca un candidat al dreptei unite să fie desemnat, anunţ intenţia de a nu candida la Preşedinţia României şi de a favoriza în acest fel desemnarea grabnică, rapidă, până la sfârşitul acestei luni sau cel târziu până la 15 iulie a unui candidat care să fie acceptat mai uşor de tot ceea ce înseamnă forţă politică de dreapta sau cel puţin cu această pretenţie, de tot ceea ce înseamnă presă de dreapta sau cel puţin cu această pretenţie, de toţi cei care vor să facă din România o ţară pentru pietoni şi nu pentru baroni.”
Aşadar, Crin Antonescu nu a mai rostit, direct, că a fost învins de Servicii, deşi, toată lumea asta spune: „Structur’le“ l-au dat la o parte!

PÂNĂ LA URMĂ, FAPTUL CĂ NU A AVUT RELAŢII CU SECURITATEA E DE… RĂU?!
Asta a fost formula explozivă care a transmis-o într-o emisiune, la Realitatea TV, cunoscutul comentator, Cristian Teodorescu. Care a pus punctul pe „I” şi a atras atenţia asupra faptului că, în realitate, unul dintre motivele pentru care Crin Antonescu nu a fost agreat a fost că nu a avut relaţii cu Securitatea. Întrebat de realizatoare dacă asta e de bine sau de rău, răspunsul lui Teodorescu a venit prompt: „În cazul acesta e de rău!”. Într-adevăr, Crin Atonescu pare a fi fost unul dintre acei naivi veniţi cu toată încrederea în zona politică, crezând că poate să se detaşeze de influenţa structurilor. Încă o dată s-a dovedit că SISTEMUL te pune la pământ! Aşa cum „Jurnalul de Călăraşi” a demonstrat, de mai multe ori…

ION CRISTOIU- „PROST“, A TREIA OARĂ!
Că totul este un scenariu susţine şi Ion Cristoiu. Acesta având convingerea că aducerea lui Klaus Johannis la conducerea României este o chestie bine organizată, chiar de către Structuri! Iar în interiorul materialului prezentat, Cristoiu vorbeşte despre momentul în care s-a trezit, ca prostu’, pentru a treia oară, în aceşti 25 de ani, într-un scenariu despre care el habar nu avea:
„E ÎN PLINĂ DESFĂŞURARE OPERAŢIUNEA: UN OBIECTIV DE INTERES NAŢIONAL- IOHANNIS PREŞEDINTE!
Crin Antonescu a produs surpriza sezonului sâmbătă, 31 mai 2014, convocând intempestiv o conferinţă de presă pentru a anunţa că nu mai candidează la preşedinţia României.
Din punct de vedere omenesc, acum, în viteză, nu putem decât să reamintim c-am scris despre jocul la ruleta rusească îndrăgit de Crin Antonescu.
Iată că şi-a jucat, prin pariul nesăbuit cu 20%, destinul de om politic.
Din punct de vedere politic, decizia nu mă miră.
Dacă n-a fost şantajat, Crin Antonescu va fi realizat poate că se confruntă cu Operaţiunea Un obiectiv naţional- Iohannis preşedinte!
La realizarea acestui Obiectiv şi-au dat mâna: Traian Băsescu, serviciile secrete, DNA, ANI şi, evident, ofiţerii sub acoperire din presă ai tuturor serviciilor secrete din România: SRI, SIE, Doi şi un sfert, Direcţia de informaţii a Armatei.
Mi-am dat seama de asta încă de luni seara, când m-am confruntat, a treia oară postdecembrist, cu o tipică situaţie pentru idiotul de mine:
Cea de a mă trezi într-o piesă de care n-am habar!
Cine stă în calea realizării acestui aşa zis Obiectiv naţional sau mă, rog, e bănuit c-ar sta- spun, aşa zis, deoarece nu e prima dată când forţe fără transparenţă din istoria ţării încearcă să-şi impună voinţa invocând Obiectivul naţional- e călcat în picioare.
Am văzut deja primele victime:
Crin Antonescu, obligat să iasă practic din politică, după ce, de dragul funcţiei de Preşedinte, a făcut toate compromisurile.
Elena Udrea- executată duminică şi luni de presa de Dreapta.
Sorin Oprescu- vizitat pe neaşteptate de către DNA.
Cine va urma?”

PRESA TICĂLOŞITĂ- PROPAGANDĂ, PE FAŢĂ!
Desigur, în acest context s-a mai putut vorbi, încă o dată, despre „presa ticăloşită” despre care vorbea, la un moment dat, şeful statului. Însă, de data aceasta, nu era vorba doar de ticăloşie, ci de „ORDIN DE ZI, PE UNITATE!”. Toată propaganda care s-a dus împotriva lui Antonescu şi-a văzut efectul, asta, bineînţeles, fiind influenţată şi de greşelile pe care Antonescu şi PNL le-au făcut. Şi care au fost destule. Şi care, dincolo de ele, toată această campanie deşănţată a avut efect pentru că şi acolo sunt nişte profesionişti în manipulare.

UNDE A GREŞIT CRIN ANTONESCU?
Păi, din punctul nostru de vedere, în mai multe puncte. Fundamental fiind faptul că nu a reacţionat atunci când era pe faţă înţelegerea Serviciilor, care îl dădeau la o parte. Şi asta s-a petrecut (vă reamintim- într-o emisiune de televiziune, prof. Sorin Danciu a prezentat acest scenariu, confirmat de realitate) ÎNCĂ DE LA REFERENDUM! Atunci s-a jucat prima oară capul lui Crin Antonescu, acesta căzând în scenariul de la Cotroceni! Desigur, nu a fost greşeala fundamentală, tot mai multă lume spunând că dacă PNL şi Crin s-ar fi retras de la guvernare la semnarea pactului de coabitare, ori atunci când s-a bătut palma pe procurori, cu siguranţă, astăzi, PNL-ul ar fi câştigat alegerile! Cei care susţin asta, însă, nu ţin cont de ceea ce ştie toată lumea bine informată- că nu politicienii conduc România!

PÂNĂ LA URMĂ, CINE CONDUCE, DE FAPT, ŢARA ASTA?!
Şi pentru că unii ne-ar putea bănui de scepticism scenaristic, iată o explicaţie foarte interesantă care se leagă extrem de bine de toate cele prezentate, până acum, în legătură cu modul în care se angajează unii jurnalişti la unele televiziuni: „Spuneam că, din afară, pare că Sorina este căutată. Din interior, din interiorul ăla care conduce România, de 25 de ani- iar dacă spuneţi că politicienii români au vreo treabă cu ce se întâmplă cu adevărat în România, vă rugăm să vă daţi singuri două perechi de palme peste bot- Sorina e băgată în redacţie, aproape cu forţa. Adică nu te bate cineva ca să o angajezi, dar apare genul acela de telefon: „Nu că îţi spun, dar te rog- ar fi mai bine pentru tine dacă…” Cine spune asta? Ei, la naiba, forţa aia bună, dreaptă, care luptă împotriva corupţiei şi susţine, din răsputeri, statul de drept!” ( Caţavencii)

SCENARIUL- „CANDIDATUL SURPRIZĂ”- CONFIRMAT ŞI EL!
Într-adevăr, vă amintiţi, cu siguranţă, de scenariul pe care „Jurnalul de Călăraşi” l-a prezentat, de mai multă vreme, acela care vorbea despre cu totul şi cu totul alţi candidaţi decât Victor Ponta şi Crin Antonescu, la prezidenţiale. Aşa cum evoluează lucrurile se pare că asta va fi realitatea! Motiv pentru care vom reveni cu acest subiect, transmiţându-vă, acum, doar o informaţie, PE SURSE: CÂND A VENIT ÎN ROMÂNIA, JOE BIDEN, I-A TRANSMIS LUI VICTOR PONTA DORINŢA CA ACESTA SĂ NU CANDIDEZE LA PREZIDENŢIALE! De aici începe un nou dosar!
Departamentul Anchete