Subaltern al lui Berbeceanu: Mesaj emoționant pentru fiul său

Un ofițer din cadrul BCCO Alba a transmis un mesaj emoționant, după arestarea preventivă a comisarului-șef Traian Berbeceanu.

Subaltern al lui Berbeceanu: Mesaj emoționant pentru fiul săuSebastian Geogean, ofițer al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care transmite că arestarea lui Traian Berbeceanu poate avea efecte grave asupra polițiștilor din întreaga țară.

Iată postarea lui Sebastian Geogean:

„Cum să-ţi explic eu ţie, copil inocent şi minunat, că ești martor la scrierea istoriei? Că nimic din ce a fost nu mai e la fel şi nu va mai fi vreodată?

Cum pot să-ţi explic, copile, că într-o dimineaţă, la tine în casă pot veni mascaţii să-l ridice pe tatăl tău? Pe cel pe care tu îl numeşti . Pe cel care prinde hoţii şi oamenii răi şi care, prin simpla pasiune pe care ţi-a arătat-o pentru munca lui, te-a făcut să-ţi doreşti să te faci poliţist, în ciuda tuturor!

Ştii tu, copile, că tatăl tău ar putea ajunge în arest mult mai repede ca un hoţ? Te-am educat să fii cinstit, să nu minţi şi să ţii capul sus indiferent de situaţie. Astăzi îţi zic că meseria de poliţist te poate arunca în puşcărie şi poţi fi acuzat şi judecat de oameni cărora le eşti incomod dacă nu le serveşti interesele.

Ce va fi în mintea ta? Cum vei mai discerne tu adevărul de minciună? Cum vei mai ştii tu că Poliţia te apără de infractori? Vei mai crede tu că noi suntem gata să-şi dea viaţa la muncă pentru ca tu să creşti într-o lume mai bună şi mai sigură?

S-o crezi, indiferent ce vei vedea! Un poliţist adevărat, care face munca asta ingrată din pasiune şi convingere, va rămâne întotdeauna un POLIŢIST şi nu va trece de partea cealaltă niciodată! Onoarea nu poate fi cumpărată, copile!!!”

Vezi și: Femeia din Dosarul Berbeceanu. O telenovelă terminată cu “turnătorie” la Parchet

sursa dcnews