Tandemul Sebastian Ghiță-Liviu Dragnea, puternic susținut din PSD. Reacții

Lideri ai PSD au reacționat la anunțul lui Sebastian Ghiţă

privind candidatura lui Liviu Dragnea la şefia partidului în tandem cu el.

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, pentru Mediafax: „Conform Constituţiei României şi Statutului PSD, orice persoană care deţine calitatea de membru PSD are dreptul de a alege şi de a fi ales. Cine iese preşedintele PSD nu poate stabili decât Congresul partidului, Congres la care participă reprezentanţii miilor de membri ai PSD care în acest moment muncesc cinstit şi sunt dăruiţi câştigării alegerilor prezidenţiale de către Victor Ponta, fiind în acest moment singurul lucru care mă interesează”. De aceeași părere este și preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, care a declarat că „orice membru PSD e liber să-şi dorească să fie preşedintele partidului.

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat: „Eu, personal, apreciez tandemul Liviu Dragnea-Sebastian Ghiţă. Dacă îşi vor depune candidaturile, îi voi vota la Congres. Mesajul este de continuitate a rezultatelor foarte bune obţinute de PSD la alegerile locale, parlamentare şi europarlamentare de echipa de conducere Victor Ponta-Liviu Dragnea”.
– See more at: http://www.dcnews.ro/tandemul-sebastian-ghi-a-liviu-dragnea-puternic-sus-inut-din-psd-reac-ii_457115.html#sthash.aBPJkLhk.dpuf