Transformare de nota 10! S-a saturat sa fie luata in ras de barbati si s-a apucat de sport! E incredibil cum arata acum: FOTO

A trecut prin momente grele atunci cand a fost parasita de prietenul sau, pentru ca, spunea el, ajunsese sa nu mai aiba deloc grija de ea. O tanara din America a decis insa ca nu mai poate sta asa si ca trebuie sa faca ceva, nu doar pentru viata ei sentimentala, dar si pentru sanatatea fizica.

S-a apucat imediat de sport, a inceput sa mearga la sala de cateva ori pe saptamana si sa tina o dieta stricta, recomandata de un specialist.

Iar rezultatele au venit incredibil de repede, tanara s-a transformat complet, reusind sa slabeasca 50 de kilograme in timp record, fara sa se infometeze, ci doar avand grija sa respecte planul nutritionistului.
Acesta a renuntat complet la junk food, bauturi dulci si a inceput sa manance la ore fixe, respectand intrutotul planul. Acum, tanara din imagine face senzatie pe internet cu transformarea sa, majoritatea celor care au vazut-o pe retelele de socializare spunand ca e nevoie de o vointa de fier pentru a face asa ceva.
transformare-de-nota-10-sa-saturat-sa-fie-luata-in-ras-de-toti-barbatii-si-s-a-apucat-de-sport-e-incredibil_1

sursa: sport.ro