Udrea: Blaga va trebui să demisioneze de la șefia PDL

Elena Udrea, pretendentă la funcția de șef al PDL la Congresul partidului din 23 martie, îl avertizează pe Vasile Blaga că va trebui să părăsească conducerea formațiunii din Modrogan, dacă democrat-liberalii nu vor lua scorul promis la europarlamentare.
Deputatul susține că, deși există voci în PDL care s-au dezis de Traian Băsescu, PDL nu este un partid anti-președinte.
“PDL nu e anti-băsist, iar PDL nu înseamnă Vasile Blaga (..) Era o perioadă când PDL nu își mai asuma nici propria guvernare și cei care au făcut parte din Guvernul BOC nu mai aveai voie să iasă. Eu cred că PDL ar trebui să fie aproape de Mișcarea Populară și de Băsescu”, a declarat Udrea, joi seara, la B1 Tv, citată de pesurse.ro.
Elena Udrea nu a vrut să spună dacă s-ar alătura partidului păstorit de Traian Băsescu, Mișcarea Popularăm, în schimb, pledează pentru unificarea Dreptei.
Întrebată dacă un scor mai slab decât cel promis la europarlamentare ar trebui să însemne demisia lui Blaga de la șefia PDL, democrat-liberala a răspuns: “Da, evident! Blaga ar trebui să își dea demisia, nu să plece din PDL, dar să nu mai fie la conducere, dacă nu va obține la alegerile europarlamentare scorul promis”.
Elena Udrea nu exclude o nouă candidatură la alegerile pentru președinția PDL.

SURSA:DCNEWS