Udrea: Dragnea amenință cu bătaia protestatarii

Elena Udrea a reacționat la declarația lui Liviu Dragnea, care a spus că dacă Traian Băsescu cheamă lumea în stradă o vor chema și ei pentru a tranșa lucrurile.
“Ministrul Liviu Dragnea ameninţă românii care vor ieşi în stradă că vor mânca bătaie. Deci, românii care vor îndrăzni să protesteze faţă de introducerea accizei la combustibil şi vor protesta ieşind în stradă sunt ameninţaţi de Guvernul Ponta, prin vocea ministrului Dragnea, că vor fi bătuţi. Nu este suficient că domnul Dragnea ştie foarte bine cum să obţină voturi în alegeri, cum să apară morţii pe listele de votanţi, dar se pare că se pricepe şi la bătaie, deci este şi un mardeiaş”, a declarat Elena Udrea, scrie Mediafax.
Deputata a adăugat că “Ne-am săturat, nu mai suntem în vremea în care Ceauşescu sau Iliescu chemau gărzile patriotice sau minerii să bată protestatarii. Arată această formulare şocantă pentru faţa unui vicepremier al României arată cum văd cei de la PSD, de la USL dreptul democratic al cetăţenilor de a protesta”.
Elena Udrea a subliniat că speră ca Victor Ponta să dezică imediat ceea ce spus Liviu Dragnea și să-i ceară să prezinte scuze.

SURSA:DCNEWS