ULUITOR-GRAVIDA…VIRGINA!

CAZ SF in Dorohoi, cu o eleva de 16 ani insarcinata! Medicii au avut un soc:

Tanara este VIRGINA! Cine e tatal copiluluiIntamplarea a fost confirmata de oamenii legii care spun ca nu este vorba de nicio minune dumnezeiasca, dar nici de de vreo fapta penala, intrucat eleva a acceptat de buna voie actul sexual, are varsta legata care exclude savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor, iar faptul ca, biologic, medicii au nu au constatat leziuni datorate unui act sexual nu este o premiera.

Tatal – un barbat de 24 de ani

Mai exact, in urma ce ceva vreme, pe cand fata nu avea inca implinita varsta de 16 ani, aceasta a acceptat sa intretina relatii sexuale cu un barbat de 24 de ani din aceeasi comuna. A tinut totul secret pana cand bebelusul s-a dezvoltat iar burta nu a mai putut fi ascunsa. Astfel parintii au aflat de intamplare si au facut o sesizare la postul de politie din localitate.

Explicatia medicilor

Din declaratii se pare ca lucrurile au fost lamurite si nu a fost inregistrat niciun dosar penal, insa dusa la un control medical, doctorii au confirmat sarcina aflata in evolutie dar au ramas surprinsi cand au constatat ca eleva este biologic, inca virgina.