Velea, avertizat că Antonia îl va părăsi: „Nu e o mare iubire între ei!”

Antonia a recunoscut în sfârşit relaţia cu Alex Velea, după mai bine de un an în care cei doi au refuzat să comenteze pe această temă. Mai mult, cântăreaţa e gravidă în trei luni.
Cu toate că cei doi au recunoscut că sunt cât se poate de fericiţi şi la prima vedere relaţia lor e una solidă, lucrurile s-ar părea că nu stau chiar aşa. Conform psihologului Ilie Marinescu, Antonia şi Velea sunt prea diferiţi pentru ca idila lor să aibă un viitor. Pentru el, artista a dat dovadă de instabilitate emoţională în momentul în care şi-a anunţat intenţia de a renunţa la custodia Mayei, fetiţa ei cu Vincenzo Castellano.
„Prin relaţia cu Alex Velea încearcă să-şi menţină statutul şi să nu rămână într-un con de umbră. Divorţul de Vincenzo şi intenţia de a renunţa la custodia Mayei denotă o instabilitate emoţională şi o imaturitate legată de noţiunea de familie şi de rolul ei de soţie şi de mamă. Are o personalitate fragilă, e naivă şi când ceva nu-i va conveni la Alex Velea, îl va părăsi şi pe el. Antonia şi Alex sunt total diferiţi ca temperament, muzică şi stil de viaţă. Ce îi leagă doar ei ştiu. Nu văd o mare iubire între ei. Ea a intrat într-un cerc vicios din care nu va mai ieşi prea curând. O vedetă trebuie să fie model nu doar profesional, ci şi familial. Profesional, va avea o cădere liberă. Despre Moni după divorţ nu mai ştie nimeni dacă o spăla vase în SUA sau i-o duce geanta lui Pink”, a declarat psihologul pentru ziarulring.ro.
În plus, Antonia a rămas gravidă în urma unui accident, iar asta va afecta mult relaţie cu Maya.
„Sarcina Antoniei cred că s-a întâmplat, ea construieşte pe un teren nisipos. Chiar dacă acum are o legătură solidă cu fetiţa ei şi o sărută pe gură, la un moment dat, Maya o va repudia ca mamă. Va fi şocată când Maya se va îndepărta de ea şi va fi geloasă pe fratele sau sora ei din relaţia cu Velea”, a explicat Ilie Marinescu.