VESTE ŞOC pentru Bianca şi Victor Slav, înainte de NUNTĂ: Nicoleta şi Zsolt NU le mai sunt naşi

O nouă piedică în calea nunţii dorite de Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Cu doar patru zile înainte de nuntă, cei doi au aflat că Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo nu le pot fi naşi.

Nicoleta Luciu şi soţul său, Zsolt Csergo, nu le mai sunt naşi de cununie Biancăi şi lui Victor Slav. Motivul este unu simplu: biserica ortodoxă nu permite unui cuplu de naşi să aibă o altă religie.

“Am aflat ca dupa legile ortodoxe un cuplu catolic nu are cum sa cunune un cuplu ortodox. Toata lumea a fost entuziasmata cu pregatirea nuntii, incat nimeni nu s-a gandit la acest detaliu. Prin urmare, eu si Zsolt nu-i vom mai putea cununa pe Bianca si Victor Slav, dar in sufletul nostru vor ramane finii nostri si noi asa ii vom considera. Vom participa la nunta ca simpli invitati, dar abia asteptam marele eveniment din viata lor”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru cancan.ro.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/veste-soc-pentru-bianca-si-victor-slav-inainte-de-nunta-nicoleta-si-zsolt-nu-le-mai-sunt-nasi_1278290.html#ixzz2ftmSzndi
Follow us: @realitatea on Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *