Victor Ciutacu, mesaj pentru Victor Ponta: Dacă proiectul devine lege, ne despărțim definitiv

Jurnalistul Victor Ciutacu i-a transmis, vineri dimineață, un mesaj categoric premierului Victor Ponta.

ntr-o postare pe blog, Victor Ciutacu îi spune lui Victor Ponta că dacă devine lege proiectul prin care profesiile liberale sunt recalificate drept activități dependente, ”ne despărțim definitiv”.

”Am apreciat, la vremea respectiva, sprijinul politic al lui Victor Ponta pentru repararea unei nedreptati flagrante. Abuzul a fost stopat. Noi am castigat procesul cu statul, iar ANAF a luat o pauza de la mizerii. Se pare ca scandalul n-a fost suficient, iar portareii statului vor si ei sa-si ia tara inapoi. Motiv pentru care s-au gandit ca profesiile liberale sa fie recalificate drept activitati dependente. Si, pe fondul unei crize fara precedent a industriei din care mancam o paine si pentru care platim taxe cat casa, sa ne suprataxeze retroactiv pe noi si pe cei care ne platesc. Plus, la pachet, alte categorii profesionale (doctori, profesori, avocati, artisti). Deocamdata-i un proiect in dezbatere publica, dar presiunile si tentatiile sa fim pusi cu botul pe labe sunt enorme. Am rezistat o data, pot incerca si a doua oara. Sunt un supravietuitor. Daca proiectul devine lege, ne despartim definitiv”, a scris Victor Ciutacu, mesajul fiind însoțit de următorul video:
– See more at: http://www.dcnews.ro/victor-ciutacu-mesaj-pentru-victor-ponta-daca-proiectul-devine-lege-ne-despar-im-definitiv_474965.html#sthash.JrOzUDNC.dpuf