VICTOR PONTA A EXPLODAT DUPĂ CE DRAGNEA I-A PROFEȚIT COLAPSUL: ‘O SĂ FUGI ÎN ‘ȚARA LUI DRAGNEA’, CĂ ÎN MADAGASCAR SAU COSTA RICA VEZI CĂ NU MAI MERGE’

Victor Ponta a răbufnit după ce liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni seară, la Antena 3, că partidul Pro România nu va trece pragul electoral la alegerile europarlamentare din 26 mai și că voturile pentru această formațiune, care „ar fi folositoare pentru PSD”, vor fi voturi irosite.
„Liviule – ti-e frica de PRO Romania ! Dar de ce ti-e frica nu scapi! O sa fugi in “Tara lui Dragnea”, ca in Madagascar sau Costa Rica vezi ca nu mai merge!
Stii bine ca oamenii vor vedea pe buletinul de vot Lista ProRomania ( Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose si Iurie Leanca) – langa Lista “lui Dragnea” ( cu slugi si mascarici care ii fac pe plac Jupanului)! Si stii ce vor alege! Si mori de frica!
Imi aduc aminte cand ne spuneai tu pe malul Lacului Belina ca asa face sobolanul cand e speriat – fuge in colt si asteapta sa te intorci cu spatele ca sa sara sa muste; exact cum faci tu acum! Dar am invatat ca sobolanul il omori cand turbeaza si sare la gat – ca tine acum! Hai – iesi din cotloanele unde te simti tu bine! Te asteptam noi cei de la ProRomania sa iesi la lumina!
Daca vreti sa NU mai traiti in “Tara lui Liviu Dragnea” veniti la vot pe 26 Mai sa scapam de el si gasca lui de hoti, analfabeti si mincinoase prefacute!
Pentru adevaratii social democrati, pentru cei cu scoala si bun simt, pentru cei care nu vor sa stea cu hotii si analfabetii – acum exista PRO Romania!”, scrie Ponta pe Facebook.