VIDEO VIRAL CU PREFECTUL PSD NEAMŢ! VICTOR PONTA NU A REZISTAT: ‘SĂ ÎNCEPEM ZIUA CU UN ZÂMBET… AMAR!’

Fostul premier Victor Ponta nu a rezistat să nu comenteze videoclipul devenit viral cu Daniela Soroceanu, prefect PSD Neamț, de la Festivitatea de 1 Decembrie.
„Sa incepem ziua cu un zambet… amar!
L-am pierdut din Guvernul Dancila pe inegalabilul Ministru al Economiei Danut Andrusca ( de fapt reprezentantul lui Arsene in Guvernul Dragnea)!
Dar locuitorii judetului Neamt au ramas pe cap in judet cu reprezentanta Guvernului Viorica Dancila in Judetul Neamt ( de fapt reprezentanta lui Arsene pusa de Dragnea cu mana lui Dancila)!
Vreau sa felicit militarii din Neamt care nu s-au prabusit sub “artileria” de ridicol / si locuitorilor care s-au gandit la Ziua Nationala si au inchis ochii la “onorul” dat de oamenii arendasului de Neamt – reprezentant al “Stapanului” de la Teleorman !
ProRomania va lupta in Neamt si in toata tara sa ofere oamenilor o alternativa politica de centru stanga la aceasta adunatura de baroni lacomi si slugi analfabete care au confiscat Romania!”, scrie Ponta pe Facebook.

Centenar, Piatra- Neamț- Daniela Soroceanu, prefectul județului Neamț (îmagini needitate)

Centenar Piatra Neamț- Daniela Soroceanu (PSD), prefectul județului Neamț, reprezentantul Guvernului Dăncilă în teritoriu (imagini needitate)Later EDIT: un mic remember http://tvmneamt.ro/filmata-in-flagrant-prefectureasa-de-neamt-fite-de-bugetar-de-lux-touaregul-prefecturii-folosit-in-familie/

Publicată de TVMneamţ.ro pe Sâmbătă, 1 Decembrie 2018