VIORICA DĂNCILĂ ANUNȚĂ CĂ E PREGĂTITĂ SĂ INTRE ÎN CURSA PENTRU PREZIDENȚIALE: ‘NU VREAU SĂ CREADĂ CĂ SUNT UN OM LAȘ’

Viorica Dăncilă anunță că e pregătită să intre în cursa pentru prezidențiale: „Nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru, voi candida”,a declarat Dăncilă la DC News.
Premierul a precizat că dorește să susțină un alt candidat, dar că dacă PSD nu va avea o altă soluție și va fi nevoită să intre în cursă va face acest lucru, dacă va fi mandatată de forurile de conducere ale PSD.
„Vrem să avem un candidat care să maximizeze șansa PSD. Noi am prnit de la un scor de 20% , președintele partdiulii este arestat și nu este ușor. Am încredere în actviul partidului și în cetățeni că vor merge pe durmul care oferă o mai mare deshcidree. Am vorbit în partid și am introdus pe toți cei care și-au exprimat opținea de a candida. În sodnaje am introdus și un alt candiadt, nu dau nume.
Nu a luat încă în calcul acest lucru. Am considerat că vom merge cu un candidat iar eu ca președinte îl voi susține. Nu vreau să creadă că sunt un om laș dacă partidiul îmi va cere acest lucru, voi candida”, a declarat Dăncilă.