VIORICA DĂNCILĂ LE DĂ FIORI RECI MINIȘTRILOR: ANUNȚĂ REMANIERE ȘI RESTRUCTURARE GUVERNAMENTALĂ

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va face o primă remaniere guvernamentală până la finalul acestei luni și este posibilă o nouă remaniere în luna august. De asemenea, în toamnă, la reluarea lucrărilor Parlamentului, Dăncilă a anunțat că va veni cu o restructurare a Guvernului.
”Remanierea va avea loc, deja am început analiza pe fiecare minister în parte, pe măsură ce voi termina evaluările voi veni în CEX-ul PSD, voi discuta cu colegii, astfel încât acolo unde măsurile prevăzute în programul de guvernare nu au fost îndeplinite sau se aduc prejudicii.
Nu-mi cereți să vă spun ministerele pentru că nu voi face acest lucru, dar o remaniere voi face (…) Eu sper ca remanierea să se facă până în 3 august, înainte de Congres. Este posibil să fac o remaniere în două etape. Voi face o primă evaluare pe jumătate dintre ministere și apoi analiza finală pe remaniere.
Remaniere vom face, dar luăm în calcul și o restructurare pentru toamnă. Nu vom face o restructurare doar de dragul de a o face, facem restructurare pentru a uni ministere, pentru a eficientiza. Vom vorbi și despre restructurare în luna august.”, a spus Viorica Dăncilă, la DC News Live.