Voiculescu: Vreau să comunic tuturor că USL nu se va rupe

Președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, are prima ieșire de la începutul crizei politice din USL, prin care transmite că, deși a avut unele “frământări”, acum s-a liniștit și poate comunica tuturor că Uniunea Social Liberală își va continua proiectul politic.
“Am avut unele frământări zilele trecute, de fapt toată săptămâna am avut o preocupare legată de USL. Acum m-am liniștit și vreau să comunic tuturor că USL nu se va rupe, USL va rămâne în continuare pentru a duce la îndeplinire proiectul politic început acum 3 ani de zile”, spune Voiculescu într-un mesaj video.
Informații apărute în presă au vorbit despre participarea lui Dan Voiculescu l-a reuniunea liderilor USL de luni, la Vila Lac I, acolo unde s-a negociat structura guvernului și funcția pe care urmează s-o ocupe Klaus Iohannis în Guvern. Iohannis și Crin Antonescu au declarat, la unison, că habar nu au ce a căutat Voiculescu la acea întâlnire. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, susține însă că Dan Voiculescu nu a fost prezent la Vila Lac I, informația fiind “o intoxicare” propagată de liberali.

SURSA:DCNEWS